Overige

Een verzameling links die je niet mag missen. Je kan het je haast niet voorstellen maar er is meer in het leven dan enkel films kijken.

En over die ‘andere dingen’ worden er ook talloze websites gemaakt. Je vindt hier allemaal websites die wij de moeite waard vinden of omdat ze ook een link naar ons hebben geplaatst (wel zo vriendelijk om dat terug te doen)

Als jij denkt dat deze lijst niet compleet is zonder een bepaalde website, laat dan van je horen via de contactpagina.

Brainplan
Tegenwoordig is het kinderlijk eenvoudig om je concentratie verbeteren. Hier hoef je niet urenlang te oefenen, geen technieken te leren maar alleen een pil per dag door te slikken. Alleen een pil is niet genoeg, ook je hoofd moet rustig en in balans zijn. Maar het nemen van zo’n concentratiepil geeft je zoveel meer denkkracht dat het lijkt alsof jouw hersenen zijn ‘uitgebreid’. Dat gevoel geeft je zoveel meer rust, creativiteit en zelfvertrouwen dat het lijkt alsof alles van zelf gaat.

Sneller bruin worden
Als je op zomervakantie bent geweest en je hebt geen zongebruinde huid, gaan de meest mensen er al gelijk vanuit dat je geen leuke vakantie hebt gehad. Dit is uiteraard totale onzin maar toch is uit onderzoek gebleken dat veel mensen het fijn vinden om een verkleurde huid te hebben. Dit komt omdat een bruinere huid je er slanker uit laat zien, je mentaal veel beter laten voelen en je een beter seksleven er van krijgt. Daar staat tegenover dat te lang in de zon liggen of onder de zonnebank, je kans op huidkanker erg verhoogd. Een alternatief is airbrush tanning, zoals spraytan of een zelfbruinende creme. Nadeel van deze producten is dat ze maar kort werken, een onnatuurlijk huidskleur kunnen geven en het kost een hoop geld. Ons advies is om de juiste voeding te nuttigen en dat te versterken met een pil. Je weet dan 100% zeker weet dat je genoeg bouwstoffen binnenkrijgt zodat je lichaam zelf, op een natuurlijke manier, je een bruine huidskleur kan geven.